Bodemsanering

Doeltreffend en doordacht milieu-onderzoek

Bodemsanering

PJ Milieu BV is elk jaar betrokken bij meer dan 100  bodemsaneringen. Graven, afdekken, grondwater onttrekken, voeding injecteren en monitoren. Samen bedenken we wat het beste past in jouw situatie.

Een bodemsanering wordt meestal uitgevoerd in combinatie met andere werkzaamheden. Bouwen, herinrichten, leidingen (ver)leggen en ga zo maar door. Zodra verontreinigde grond geroerd wordt, moet er een plan zijn om dit op de juiste wijze te saneren.

Vlotte werkwijze bodemsanering

De meest eenvoudige manier van bodemsanering is grond graven en afvoeren. Wordt dit te duur, dan kunnen ook delen worden afgedekt. Is er een saneringsverplichting (bijvoorbeeld zorgplicht), maar is de verontreiniging met graven moeilijk bereikbaar? Dan wordt vaak gekozen voor in-situ bodemsanering. Zo wordt de bebouwing of bedrijfsvoering niet negatief beïnvloed door saneringswerkzaamheden. Is het grondwater ook verontreinigd? Wij beschikken over diverse mobiele grondwaterzuiveringsinstallaties.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen we je helpen om de juiste – en vooral meest efficiënte – bodemsanering te kiezen. Met onze kennis van de technieken én van de wet- en regelgeving kunnen we de uitvoering en begeleiding ook snel in gang zetten. Tijdens dit hele traject begeleiden we je graag.

Begeleiding bij bodemsanering

PJ Milieu BV is ook gecertificeerd voor de milieukundige begeleiding bij de bodemsanering. Neem daarom gerust contact met ons op voor de juiste aanpak. Of vraag gelijk een offerte aan!

Vrijblijvende offerte opvragen?

Wil je meer weten over de kosten van bodemsanering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We kunnen je ook helpen met de begeleiding van de sanering, een kostenraming of het opstellen van een beheersplan. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor.

We helpen je graag

Nico van Keulen
Erik van Vulpen
Telefoon: 033-245 85 11
offerte@pjmilieu.nl

Veelgestelde vragen

Meer weten over specifieke onderdelen? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Certificeringen

Lees voor welke werkzaamheden we gecertificeerd zijn.

Werken bij

Een familiebedrijf met toekomst en een goede sfeer. Ga naar onze vacatures.

Bericht voor bodemsaneerders of bodemonderzoekers die verder willen.


Dit zal sluiten in 10 seconden